Rasmus Thall

PopIndie PopAlternativ Pop

Er du typen som venter til den andre har sagt «jeg elsker deg», eller tar du et vågesprang og sier det først? Og hvordan kan kjæresten din trekke det tilbake, når det først er sagt? Rasmus Thall samarbeider med Snow Boyz på «Du sa det (at du elsker meg)», en bittersøte låt om forelskelse og kjærlighetssorg. En radiovert karakteriserte nylig låta som «shorts-pop», noe som er beskrivende for en låt vi tror vil følge oss gjennom våren og sommeren.

Rasmus Thallaug er en låtskriver, produsent og artist fra Tønsberg. Han går under artistnavnet Rasmus Thall, og noen kjenner kanskje stemmen hans fra det første Kappekoff-albumet fra 2017. Albumet inkluderte låta «All Day Long», som på et tidspunkt lå på andreplass på Spotifys Global Viral 50-liste. Den ble nominert til årets hit i GAFFA.

I MGP 2022 var han både produsent, medlåtskriver og pianist på kjæresten Faridas bidrag «Dangerous», og i 2023 var han med selv, med låten «Tresko». Låta handler om storebroren hans, og hverdagen hans etter en ulykke han ble utsatt for i 2010. Rasmus er barnebarnet til den kjente artisten Anita Thallaug, som deltok i samme konkurranse ved flere anledninger på 60-tallet.

Som låtskriver har han de siste par årene hatt hele ti låter listet på NRK P3 og P1, vært finalist i John Lennon songwriting contest (som produsent), i regi av Yoko Ono, og produsert flere låter for KPOP-band i Sør Korea. Seneste låta han skrev var «Moon Palace» for jentegruppa Billlie..

Instagram
TikTokSpotify
Last ned pressepakke her