Oslo Records

Oslo Records er et norsk plateselskap etablert i 2007 og representerer nå en rekke artister, alt fra Mr Pimp Lotion, Myra, Oral bee og mange flere.

Om oss

Oslo Records er et norsk plateselskap etablert i 2007. Vi har studio- og kontorlokaler i Sagveien i Oslo. Den første artisten vi ga ut var Chris Lie, som var den eneste artisten på selskapet de første årene. Selskapet har siden gitt ut musikk med artister som Myra, Maya Vik, Proviant Audio, Montée, Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion, Big Ice, Aslak Hartberg, Yoguttene, Larsiveli, Palme, Kappekoff, ZadeKing, Simen Vikan, J-Zino, med flere. i 2014 ble søsterselskapet YGMG AS etablert, i samarbeid med rapgruppen Yoguttene. Selskapet har gitt ut artister som Sushi x Kobe, Snow Boyz, Skaterboy Rico, Kald Flamme, Linni og Yoguttene selv. Musikken vi gir ut er primært hiphop og beslektede sjangre, men vi jobber også med andre typer musikk.

Vi vil gjerne høre ny musikk, fra både artister og produsenter. Send e-post med lenker til musikk, til oslo@oslorecords.com